Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szybkie plotki to są tylko typu, że gdzieś coś dają, albo do pracy przyjmują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
DariuszWysocki napisał:
AnonymousAugust 31, 2013 at 7:38 AM
Spedziłem kilka godzin na znalezieniu odpowiedzi, dlaczego Ejmen miałby nas nienawidzieć. Otóż prawdą jest że kiedyś w wywiadzie przeprowadzonym przez jakiegoś ubogiego w słownictwo znachora angielsczyzny, Ejmen wyraził się że nienawidzi, Dorobkiewiczów i Karierowiczów co w brzmiało podobny sposób co Polacy itp.

dać Polakom władzę to sami z siebie durnia zrobią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Tobie dali komputer i nie tylko durnia z siebie zrobiłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
tomek ty juz nie raz byles nie mily w stosunku do mnie ,, oco ci zapierdala ?zjadles wszytkie rozumy ?napisz t na ogole ,, ja sie nie mam czego wstydzic ,,pisz O CO CI CHODZI? ps, kurwa kogo obchodzi co czuje eminem do polski ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no mnie to tylko obchodzi jak Eminem mógł na równi Polaków z Żydami postawić i w zasadzie nic więcej w tym zagadnieniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Eminem w naszym kraju do tej pory nie wystąpił i na razie się na to nie zapowiada. Część internautów błędnie uważa, że to przez jego nienawiść do Polski. Raper miał powiedzieć na jednym z koncertów, że nigdy nie wystąpi dla Żydów i Polaków.
muzyka.interia.pl/artykuly/news-kto-omij...dlaczego,nId,1878410
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
DariuszWysocki napisał:
tomek ty juz nie raz byles nie mily w stosunku do mnie ,, oco ci zapierdala ?zjadles wszytkie rozumy ?napisz t na ogole ,, ja sie nie mam czego wstydzic ,,pisz O CO CI CHODZI? ps, kurwa kogo obchodzi co czuje eminem do polski ?
Darku wskaż gdzie byłem dla Ciebie nie miły. No może, kiedy dziewczyna pytała o samochód. Wybacz ale wkurzyliście mnie wszyscy swoim podejściem do tematu. Poza tym chyba nie potrzebnie bierzesz to do siebie, ponieważ ani jednego słowa w tym temacie do Ciebie nie kieruje. Nic do Ciebie nie mam i wielkie sorry jeżeli gdzieś uraziłem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
DariuszWysocki napisał:
geje obudzicie sie wreszcie
no wlasnie gabriel nic nie pisze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
łogonofski tematem jest
dlaczego Eminem postawił na jednej wadze Polaków i Żydów i do obydwu tych nacji żywi takie obrzydzenie, że nigdy im nie zaśpiewa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a co ty tyak tego swojego partnera bronisz zalozyles juz samboreselskap
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok